UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutačno imamo proizvod NA ZALIHI i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požuri i naruči ODMAH!

X

Čestitamo!
Dobit ćeš osobni popust od 50 % na Vanginu amajliju u obliku kovanice

Obogatit ćeš se – to ti garantira sama velika Vanga!
Amajlija zaista donosi novac svom vlasniku!

Vanga: „Zaboravi na neuspjeh i dugove! Novac će biti tvoj. Ne oklijevaj, ne boj se i ne brini. Sve će biti bolje. Znam to i vidim.“

Kraljevska amajlija donosi sreću i novac vlasniku. Amajlija od stvarnih kraljevskih kovanica – zaista pomaže!

Ovo nije neka izmišljotina ili igra riječima. Onaj tko nosi kraljevsku amajliju na sebi, nikada neće biti siromašan. Otplatit će sve svoje dugove i nastupit će period sreće, koji će mu donijeti ugodan život.


Amajlija se izrađuje individualno za svaku osobu!

Tajna amajlije

Amajlija je izrađena u skladu s ritualima te je vezana za određenu osobu i ime. Rituali su temeljeni na snazi molitve i predaka, a osnova same amajlije i rituala je kraljevski novčić.
Mi koristimo samo originalne kovanice iz kraljevskih vremena! (Kovanice različitih apoena od 11. stoljeća). Dobili smo ih iz starih, drevnih samostana. Obred pravljenja amajlija održava se u zoru i nema negativnih strana.

Amajlija donosi pozitivan novčani tok koji je ranije zaobilazio vlasnika amajlije. Zbog toga:

Ponudit će ti se dobro plaćen posao*

Dužnici će podmiriti svoje dugove*

Dolazi sreća na lutriji*

Pojavit će se dobri izgledi za karijeru*

Počet će te pratiti sreća u financijskim poslovima*

Iznenada dolazi uspjeh u svim tvojim pothvatima*

S popularnošću i većom potražnjom amajlije povećava se i cijena. Ne možemo izraditi više od 3 do 5 amajlija dnevno, jer zahtijevaju previše truda i vremena!

POZOR! Amajlije se prave po redu, kako narudžbe stižu. Ne pravimo više od 3 do 5 amajlija dnevno. Ako dnevno dobijemo preko pet narudžbi, prenosimo ih na sljedeći dan. Zato je moguće da dostava bude odložena na nekoliko dana. Plaća se po primitku amajlije!

Amajlija zaista radi, vidimo to po životima naših kupaca, njihovim komentarima i ponovnim narudžbama... jer se vraćaju da naruče za svoje rođake, djecu i ostale.

„Pozdrav. Ja sam Mirjana Uzelac iz Samobora. Želim podijeliti svoju priču. Prije desetak godina me stalno pratila bolest. Lijekovi su mi liječili jedne i uništavali druge organe. Pomagali su mi iscjelitelji. U određenom smislu je bilo poboljšanja zdravlja. Potrajalo je, ali ne dugo. Zbog konstantnog nedostatka sredstava bila sam prisiljena boriti se za opstanak. Na poslu sam bila slabo plaćena, ali i svaki sljedeći posao mi je donosio sve manje prihoda. Obratila sam se vidovnjaku. Prazni džepovi su nastavili biti prazni. Dugovi su rasli luđačkom brzinom. I onda sam slučajno pronašla podatke o amajliji. Odlučila sam se uhvatiti za to kao za posljednju slamku. Posudila sam novac kako bih si naručila osobnu „kraljevsku amajliju“. Sada je stalno sa mnom. Isplatila sam dug. Imam dovoljno sredstava za život, ali također mogu uštedjeti novac za veću kupovinu, odmor ili jednostavno za crne dane. Ja sam se uvjerila i preporučujem ju i drugima!“*

Mirjana Uzelac, Samobor

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Bok. Moji odrasli sin je stalno postizao neuspjehe. Bez obzira na angažiranost na poslu nije mogao ništa postići, stalno je primao naredbe, brojni kolege su mu radili smicalice, šefovi nikad nisu bili zadovoljni, što se odražavalo na plaću. Boljelo me gledati ga, jer je normalan radišan momak, ali tako loše sreće. Poznanik mi je predložio da mu pokušam pomoći čarobnom amajlijom od kraljevskih kovanica. Naručio sam ju za svog sina i zamolio ga da stalno nosi tu kraljevsku kovanicu. Ne odmah, ali postupno su se stvari počele popravljati. Počeli su cijeniti njegov rad i povećali su mu plaću. Zahvaljujući tome je uspio skupiti iznos za svoju malu tvrtku. Bio je sposoban stvoriti i razviti vlastiti posao koji mu donosi stalni prihod. Vrlo sam zadovoljan s konkretnom pomoći kraljevske amajlije. Hvala vam.“*

Petar Macinić, Ogulin

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Reći ću vam kako je kraljevska amajlija pomogla mojoj kćeri. Ona je uvijek bila poslušno i marljivo dijete. Skromna i odlična učenica u školi, mirna i marljiva na faksu, marljiva i disciplinirana na poslu. Činilo se da je sve u redu. Samo moja kćer nikada nije bila sretna u svom životu. Nekako su dobre momke iz okoline uvijek privlačile manje skromne djevojke. Godine su prolazile, bilo je vrijeme za osnivanje obitelji, djecu, ali to se nije događalo. Našla sam podatke o kraljevskoj amajliji. Odlučila sam pokušati. Naručila sam kraljevsku magičnu kovanicu posebno za moju kćer. Pristala ju je nositi stalno. Gotovo odmah je postala samouvjerenija, bila je ljepša, kao da je procvjetala. Muškarci su se okretali za njom. Upoznala je i zaljubila se u brižnog i odanog čovjeka koji joj je postao muž. Uskoro ću postati baka. Hvala amajliji!“*

Zorana Šimleša, Našice

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

*Upozorenje: Zbog velike potražnje zalihe su ograničene! Ako danas naručiš, jamčimo isporuku proizvoda sljedeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na stranici ne garantiraju uspješnu primjenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na stranici su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni našim proizvodom i uspješno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici proslijedili na našu adresu. Na zahtjev pojedinih korisnika neka imena su promijenjena. Svi originali se čuvaju u sjedištu tvrtke.

Naruči odmah

Specijalna garancija: Ako ti se unutar 44 dana sreća i financije ne preokrenu, vratit ćemo ti čitav iznos kupovine na tvoj bankovni račun. Bez pitanja i uvjeta!

P.S. Zapamti da se od svih amajlija na tržištu samo Vangina amajlija izrađuje za tebe osobno. Nosi ju uvijek uz sebe i počni nizati uspjehe na svim poljima!

P.P.S. Zbog nevjerojatne učinkovitosti Vangine amajlije, zalihe se tope munjevitom brzinom. Zato ti savjetujemo da naručiš odmah i iskoristiš popust. Nakon isteka vremenski ograničene akcije, proizvod će se prodavati po punoj cijeni. 98% naših kupaca se uspjelo riješiti svih negativnih stvari u svojim životima i ostvarili su uspjehe na ljubavnom, zdravstvenom ili poslovnom polju. Zbog toga je vrlo važno da si osiguraš svoju amajliju još danas kako bi te sreća mogla pratiti već od sutra! S obzirom na to da Vangina amajlija brzo djeluje, savjetujemo ti da ju naručiš i za neku dragu osobu kojoj je potrebna pomoć!

44 - dnevna garancija
Ako se u roku od 44 dana predomisliš, mi ti vraćamo novac.
Isporuka
Proizvod će ti biti dostavljen putem najbrže i najpouzdanije dostavne službe!
100 % sigurna kupovina
Proizvod možeš platiti po isporuci, što će te zaštititi od eventualnih zlouporaba. Tvoji osobni podaci će biti potpuno sigurni!


Šaljemo narudžbu, molimo pričekaj!
Kamo da pošaljemo
tvoju narudžbu?
Ime
Prezime
Adresa
Kućni broj
Pošt. broj
Mjesto
Telefon
E-mail
Proizvod
Komentar
P.S.: Garantiramo dostavu već sljedećeg radnog dana.
1 x - 579.9 -50% 289.95 kn + poštarina
2 x - 985.90 -50% 492.95 kn + poštarina
3 x - 1275.90 -50% 637.95 kn + poštarina

Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje.

Naruči putem vibera!

Klikni za besplatan broj 095 830 1540
100 % sigurna kupovina